Amikor feljössz játszani a szerverünkre, akkor egyben elfogadtad, és magadra nézve kötelezőnek tartod a szabályzatunkat. Ezt kérjük vedd figyelembe. A szabályzat megszegéséért KITILTHATUNK. 

 

Általános Szabályok:

 1. Amennyiben a STAFF közösség úgy ítéli meg, hogy bármilyen tevékenységed zavaró, vagy bomlasztó, esetleg bármilyen módon a kárára van a szerverünknek, különösebb indoklás nélkül is KITILTHATUNK.
 2. Nem tűrjük a rasszizmust, a rasszista kifejezéseket, szavakat, vicceket. Nem vitázunk arról, mi a rasszizmus. KITILTÁST kapsz azonnal.
 3. Ne káromkodj, ne használj a szerveren obszcén kifejezéseket, illetve ne építs obszcén vagy politikai jelképeket. A szerveren szexuális tartalmú, és szenvedélybetegséggel kapcsolatos kiírások, függőséget okozó szerek (drogozás, alkoholfogyasztás, dohányzás) említése TILOS.
 4. Mindenki véleményét, vallását, származását, etnikai hovatartozását, nemi identitását, politikai irányultságát tiszteld és fogadd el. Ezek említését is kerüld el, hogy ne legyen konfliktus.
 5. Beszélgethetsz más Minecraft szerverekről, azonban direkt hirdetésük tilos.(IP cím)
 6. Ne trollkodj! Amit más épített, azt ne rombold le, ne tedd tönkre akkor sem, ha nincs levédve. - JAIL-t (börtön) vagy KITILTÁST kapsz érte, a trollkodás mértékétől függően.
 7. Ne provokálj, ne zaklass másokat pl. teleport kérelemmel. 
 8. Ne FLOOD-olj (ismételgess) a csetben. Többszöri FLOOD esetén némítást kaphatsz büntetésként. 
 9. Ha BUG-ot (hibát) fedezel fel a szerveren, köteles vagy jelenteni a STAFF tagoknak. Ez vonatkozik az esetleges gazdasági BUG-okra is! (olcsón tudsz venni a piacon, és ugyanott drágán eladni). Amennyiben nem jelented, hanem kihasználod, KITILTÁST kapsz érte.
 10. Ne kéregess! Nem adhatunk sem rangot, sem pénzt, sem gyémántot, sem játékidőt! Ezzel csak zavarod a STAFF tagokat és le fognak némítani illetve más büntetést adnak.
 11. Tilos HACK-elni! (csalni) Ha HACK-elsz, vagy mod-olt klienst (kivétel minimap és optifine) használsz KITILTÁST kapsz érte. A csalás detektálására PLUGIN-ok figyelik a szervert, melyek jeleznek , ha valaki gyanús tevékenységet végez. Az illetőt a STAFF tagok láthatatlanul ellenőrzik, és eszerint cselekszenek. Nem mentség, hogy csak "kipróbáltam". Az sem mentség, hogy "de jó vagyok, nem is csaltam". Lehet, hogy a kliensed nem tiszta forrásból való, és esetleg nem is tudsz róla. Javasoljuk hogy vedd meg az eredeti klienst, azzal biztosan nem fogsz ráfázni. Minecraft megvétele.
 12. Tilos bármilyen módon LAGGOLTATNI a szervert! (LAG-olás = akadozás)
  • Ne tarts sok állatot egy helyen!
  • Ne építs körbefutó redstone jelet!
  • A tölcséreidet ne hagyd bedugulni, mindig üresen hagyd ott őket.
  • Az XP farmodon ne hagyd felgyűlni a MOB-okat! Ne légy AFK a mobspawnered mellett!
  • Ha bármilyen hasonló vagy egyéb módon lagoltatsz, KITILTÁST kaphatsz érte.
  • AFK gép használata tilos!( karakter folyamatos mozgását elősegítő gép)
 13. Ha a fönt felsorolt bármelyik szabályszegés résztvevője vagy, vagy esetleg szem-, illetve fültanúja és nem lépsz közbe, azzal bűnrészességet vállalsz, ugyanazt a büntetést kapod érte, mint az elkövető!
 14. Kerüljük a vírusokkal és betegségekkel  kapcsolatos elnevezéseket, neveket, viccelődést. Tartsuk tiszteletben a kialakult helyzetet a világban . Az ilyen jellegű felhasználónevek törlésre kerülnek. 
 15. Kerüljük az idegen írásjelekkel eszközök elnevezését ( kóreai, japán, kínai, ciril, görög, arab, egyéb kivéve latin betűtípus). Chat használatakor szorítkozzunk a magyar nyelv használatára , megőrizve annak tisztaságát , kizárólag a játékban használatos angol kifejezések kiegészítésével, (más idegen nyelv használata nem engedélyezett) a szabály megszegői némítást kapnak rangtól függetlenül. 
 16. Ikarosz (skyblock) szerveren tilos azonos IP címről több karaktert egy időben használni, kivéve üzemeltetői engedéllyel. AFK bányászat ( bányászás úgy, hogy nem vagy a gépnél) nem engedélyezett. 

Amiket szabad:

 1. Bárhol építkezhetsz, ahol üres területet találsz, lefoglalod magadnak, vagyis levéded, és már a tiéd is. Egy levédés nagysága 500.000 blokknyi lehet. Ha nagyobbat szeretnél levédeni, hibaüzenetet kapsz. 5 ekkora telked lehet összesen.
 2. Használhatod az eventpályákat, mobarénákat, piacot, Creava-t, SkyBlock-ot, Faction-t (klánok), stb. Mindent amit a szerver kínál.
 3. Kérhetsz segítséget staffjainktől (/HELPOP), ha ráérnek segíteni fognak. Ha nem válaszolnak azonnal, légy türelmes, akkor éppen másnak segítenek. Ne légy erőszakos, legyél udvarias, hamarabb kapsz segítséget.
 4. Rendezhetsz eventeket ha van kedved hozzá. A szükséges feltételeket neked kell hozzá megteremtened.
 5. Használhatod a FaceBook csoportunk fórumát, hogy megossz képeket, beszélgess a többiekkel, stb. Mindössze azt kérjük, hogy ezt kulturált módon tedd. Itt találhatod: Avalion Minecraft
 6. Ha szabályszegést tapasztalsz, akkor rászólhatsz arra a játékosra, de a szabályzat által megengedett normában!

Adatok védelme:

 1. Garantáljuk, hogy a felhasználói nevedet, és a hozzá tartozó jelszavadat nem adjuk ki senkinek. Ha elfelejtetted a jelszavadat, akkor keresd meg az egyik ADMIN-t, aki megfelelő azonosítás után segíteni fog neked.
 2. Ha a játékban felmerülő bármilyen hibából kifolyólag eltűnne bármid, akár pénz, vagy eszköz, vagy XP pont, a szerver nem tudja azt neked visszaadni. Ez egy ingyenes szerver, és a Minecraft közösségi szerverének fejlesztése is ingyenes, amatőrök által karbantartott szolgáltatás. Mint ilyen, tele van hibával, és bármikor jelentkezhet egy váratlan hiba, ami adatvesztéshez vezethet. Ha ezt a kompenzációt felvállalnánk, akkor "mindenkinek állandóan eltűnne mindene", az ügyeskedők rögtön akcióba lépnének. Tehát ez nem járható út. Azt javasoljuk, hogy az értékeidet kilépéskor tedd egy levédett ládába, tapasztalataink szerint ez az egyik legbiztonságosabb tárolási forma.
 3. A MAP, vagyis a teljes térkép biztonsága kiemelt fontosságú a számunkra. Indulásunk óta nem volt MAP reset, és ez így is marad. Arra törekszünk, hogy amit építesz, azt évek múlva is megtaláld a szerverünkön.
 4. A játékidőd csak a regisztrált karakteredet illeti, azt nem rakjuk át senkinek másik karakterre. Ezzel biztosítjuk, hogy ügyeskedők ne csaljanak a játékidővel úgy, hogy több karakterrel gyűjtik az időt. Kivétel a Veterán rang, ahol megengedett, hogy 6 havonta egyszer átköltözz egy másik karakterre.
 5. Egyedülálló módon, a privátban folytatott beszélgetéseket még a STAFF tagok sem látják, így védjük meg a privát szférád sérthetetlenségét.

 

A szabályzat változtatásának jogát fenntartjuk!