Óvilág szereverünkre vonatkozó kédések:

Ujonc vagyok, hol építkezzek?

A spawn-on van egy felfedezőkapu, menj oda, és nyomd meg. Eldob egy véletlenül kiválasztott helyre. Ott, vagy bárhol máshol építkezhetsz, ahol kedved tartja. Nálunk nincsen PLotMe, vagy egyéb telekfoglalós dolog. Mindenki ott építkezik, ahol akar. Csak VÉDD LE a telkedet, ez nagyon fontos! Valamint erősen ajánlott, hogy végezd el a kvízt a játékban... Így jutsz oda: /warp kviz  Az ujoncok jogairól az ujonc menüpont alatt találsz részletes információt.

Hogyan szerezhetek pénzt a klánvilágban?

A klánvilág kasszája ugyanaz, mint a survival-é. Tehát az alap játékban szerezz pénzt a szokásos módon, pl. /sell hand, vagy piac, vagy aukció, és a pénzt a klánvilágban is használhatod. A klános parancsokat a Faction menüpontban ismertetjük.

Romboltak nálam, mit tegyek?

Szólj egy adminnak. De a levédésedért te vagy a felelős, igyekezz minél jobban levédeni a telkedet. Ha nem menne elsőre, akkor itt a honlapon is találsz jó leírást a Region levédés menüpont alatt, vagy a szerveren is kapsz segítséget. Az adminoknak nem dolguk, hogy téged megtanítsanak a levédésre, de segítenek, ha az idejük engedi. Ha a levédésed rendben van, akkor nem tudnak rombolni.

Hogyan lehet petem?

A pet (háziállat) funkció a profi rangtól érhető el. Végezd el a kvízt, ekkor Tag rangot kapsz a végén. Regisztrálj a FaceBook csoportunkba, a neve Avalion Minecraft csoport. Ezután Megkapod a Profi rangodat, és már lehet peted. Petet egyébként úgy lehet szerezni, hogy lasszóval agyonütöd. Erről a Mypet menüpontban kapsz részletes leírást.

 Mit eszik a vámpír?

A vámpír vért ehet, amit egy másik játékos önként ad neki. De ha a vámpír vadászik mobokra, akkor is töltődik az életereje. A véradásról a Vámpír menüpontban kapsz részletes leírást.

XY állandóan zaklat privátban, mit tegyek?

Tiltsd le. A parancs: /ignore <játékos> Ezután már nem fog tudni rádírni.

XY állandóan teleportálni akar rám, és ez zavar. Mit tegyek?

Tiltsd le, hogy rádteleportálhassanak. A parancs: /tptoggle. Ekkor ne fognak tudni teleport kérelmeket indítani feléd. A tiltás feloldása szintén: /tptoggle

Nem mennek a klán parancsok, miért?

A klán parancsok csak a klánvilágban mennek. Így jutsz oda: /faction

Hogyan lehet saját warp-om?

Csak staffok tudnak warpot készíteni neked. Ha igényes és szép amit építettél, és másnak is hasznára van (pl. egy bolt) akkor beállítják neked. Azonban van lehetőséged Avalion kuponért vásárolni. Kérlek látogass el a /warp SMS - pontra, ott mindent megtalálsz.

Elfelejtettem a jelszavamat, kérlek adjátok meg!

Nem adjuk meg. Senkinek nem adjuk ki más jelszavát. Ha tényleg ekkora probléma, és tényleg a saját karakteredről van szó, akkor FaceBook-on  vagy a játékban bármelyik keresd meg ADMIN-t illetve OPERATOR-t, ő majd személyes kikérdezés, és azonosítás után intézkedik.

Valaki kitiltott, kérlek engedjetek vissza!

Nem tehetjük. A kitiltásnak mindig nyomós oka van. A kliensed kiírja, hogy kitől kaptad a kitiltást, és miért. Vele beszéld meg a dolgot, a többi staff úgysem tud semmit az ügyről, ergo nem is engedhet vissza. A Szabályzat menüpontban részletesen le vannak írva, hogy milyen huncutkodás milyen büntivel jár. Feltétlen olvasd el!

Lehetek Admin, Építész, Moderátor bármi?

Köszönjük a felajánlásodat, de nem.  TGF (tagfelvétel)amennyiben van, akkor értesítünk mindenkit, és bárki jelentkezhet Tapini - Főadminnál.

Szeretnék CREA-t venni, mennyibe kerül?

Az Óvilágban nincsenek pénzes rangok. Minden rang INGYENES és játékidővel elérhetőek. Erről találhatsz leírást a Rangok menüpontban, vagy a játékon belül a /rules paranccsal.

Creative-ban való építkezéshez menj át a creAva szerverünkre.