Ez az Avalion szervercsoport FULL SURVIVAL szervere. Ez a szerver hasonlít a fő szerverhez, csak annyi a különbség, hogy ellentétben a fő szerverrel, itt nincs semmi féle plugin álltal adott könnyítés a játékban, mint például a repülés, a paranccsal nyitható barkácsasztal és végzetláda, trails, különböző segédcsomagok, stb. Nincs egyenleg a szerveren, és nincs semmi féle adminshop, helyette kereskedni tudnak a játékosok egymással. A vadonban engedélyezett a PVP, így bárhol bármikor megölhetnek téged legálisan. Óvatosan fogadj el teleportokat is, nehogy csapdába kerülj!

A STAFF - oknak is csak survival jogai vannak. De büntetni és nyomozni tudnak, így továbbra is védve van a szerver a csalók ellen.


Plugin információk:

LEVÉDÉS - Tudsz levédeni területet, hogy ne tudjanak rombolni területeiden. A levédett területen csak a telek tulaja tud pvp-zni, így itt is vigyázni kell, kinek a területére mész. A lerakott ládákat automatikusan levédésre kerül. /telek
HÁZIÁLLAT - Tudsz befogni állatokat mypetnek (háziállatnak). Rangtól függ mennyi háziállatod lehet. Falusit nem tudod befogni állatnak, mert úgy könnyű lenne falusi farmokat  / vasfarmokat építeni. Ha elengedsz egy állatot, eltűnik. /mypet
BARÁT - Lehetnek barátaid a szerveren. A barátok egymással nem tudnak PVP-zni. /f help
RANGOK - Van rangrendszer. A rangokat a szerveren eltöltött idő után kapod. A rangok menüpontban tudsz olvasni a rangokról és jogaikról. /rules
 
A pluginok részletesebb leírását és a hozzájuk tartozó parancsokat megtalálod a Pluginok leírása menüpontban.

Szabályzat:

A szerveren az alapszabályokat kell betartanod. Nem tűrjük a rasszizmust, a trollkodást és a káromkodást!
A Staff-al szemben mindig légy udvarias, és türelmes. Azonnal reagálnak, ha tudnak.
Ne építs körbefutó redstone jeleket, ne hagyd bedugulni a tölcséreid, mert ezek mind-mind laggoltaló tényezők a szerverre nézve!
Ne hagyd felgyűlni egy helyen a mobokat/állatokat, mert ez is laggoláshoz vezethet! Laggoltatni a szervert tilos!
Ne zaklasd a többi játékos társaidat se csetben, se privátban, próbálj kultúráltan viselkedni! Ne floodolj/spamelj a csetbe, mert az mindenkinek zavaró!
Ha bugot találsz, köteles vagy jelenteni az első elérhető staffnak. Egy bug kihasználása szigorúan tilos!
Pvp-ben ölni szabad, de a direkt trollkodás tilos!
Ne használj semmilyen segédprogramot, vagy bármi féle hack klienst. Előbb utóbb ugyis jelzik a pluginjaink, hogy valami nem stimmel nálad, és ezt szigorúan büntetjük!
 

A szabályok megszegéséért BÜNTETÉST kaphatsz! De ha normálisan játszol, mi cserébe garantáljuk, hogy amit itt építesz, az sok-sok év múlva is meglesz!