Tartalomjegyzék

Szabályok

Az Agora szerver alapvető szabályzata, illetve a büntetési rendszer megegyezik az Avalion Minecraft szabályzatával! A részletes szabályzatot megtalálod itt: Avalion szabályzat

 

Másodlagos felhasználó nevek:

egy IP-ről csak egy névvel játszhatsz az Agora-n.

 

Csaló kliensek és modok használata nem megengedett.

A szabály megsértéséért állandó tiltás jár.

Ez a szabály nem vonatkozik az esztétikai modokra, pl. resource pack-ok.

Javasolt modok: Optifine és egyéb teljesítményjavító modok és Minimap modok.

Telepítésükhöz itt találsz segédletet: (link ide)

Ne rongálj és ne bonts

engedély nélkül semmilyen építményt szerkezetet, amely nem a saját tulajdonú városi telkeden van. Még akkor is, ha megvan hozzá az engedélyed (/town set perm és /plot set perm), beszéld meg a telek tulajdonosával, hogy mit, hogyan lehet oda építened.

A városvezető, vagy a helyettese eltávolíthatja az inaktív lakosa építményeit,

megszüntetheti földterületeit, ha az már legalább 3 hónapja nem járt fent a szerveren. A ládáiban tárolt személyes tárgyait további 3 hónapig meg kell őrizni, arra az esetre, ha mégis visszatérne!


Amennyiben a város vezetője válik inaktívvá, akkor 3 hónap elteltével a helyettes vezető kérheti a VárosVezetői rangot magának, ezt a staff tagok felé kell jelezni. Javaslat: ha a város vezetője a továbbiakban nem akar aktívan foglalkozni az irányítással, átruházhatja a VárosVezetői rangot. ( /town set mayor [name] )

Területfoglalás, terjeszkedés szándékos blokkolása tilos.

Ennek elkerülése érdekében alapbeállításként nem is tudsz létrehozni sem várost, sem helyőrséget (outpost), egy már meglévő város központi telkétől számított 25 teleknyi (25x16 blokk) közelségében.

 

Javaslat: legalább 1000 - 1200, de minimum 500 - 600 blokknyi távolságra menj el, egy már meglévő várostól.

 

Lehetséges további telkeket csatolni a városodhoz úgy, hogy azok közvetlenül elérjenek egy másik város telkeihez, annak érdekében, hogy összekötő úthálózatot tudjatok kiépíteni egymás között, vagy összeépítsétek a városaitokat. DE: nem megengedett ezt arra használni, hogy körbekerítsd, vagy blokkold a terjeszkedésében a másik várost!

Ne foglalj le telket más város közvetlen közelében, amivel szándékosan akadályoznád annak terjeszkedését. 

A TownyWorld területein, azaz a felvilágban tilos a vadon területeinek farmolása. 

Alapbeállításként nem lehetséges a TownyWorld vadonban bontani, vagy építeni, csak olyan telkeken lehet, amelyek egy város területéhez vannak csatolva. Tilos várost, vagy helyőrséget (outpost) alapítani csak azért, hogy kifarmold a területet, majd töröld a telkeket/várost/outpostot és továbbállj! Állandó kitiltás jár érte. Minden adat megőrződik az alapított majd törölt városokról, könnyen visszakereshető.

 

Tartsd tiszteletben a kérésünket, hogy a felvilág vadon területeit megőrizzük eredeti állapotában a szerverünkhöz későbbiekben csatlakozó játékosoknak!

 

Javaslat: a Farmolható világba bármikor átmehetsz és gyűjthetsz építőanyagot, ételt, XP-t és ott fosztogathatod a fellelhető kincseket!