Tartalomjegyzék

 

 Az Agora szerver célja, hogy a barátaiddal összefogva, vagy az itt, újonann megismert barátaiddal közösen városalapításba fogjatok és egy olyan map alakuljon ki, amely több, szépen megépített városból áll, amelyek többféle módon is összeköttetésben vannak egymással. Szövetséget köthetnek egymással, kereskedelmi kapcsolatokat alakíthatnak ki, valamint utakkal, hidakkal, alagutakkal is kapcsolódhatnak.

 

Korábbi szervereinken sok játékosunk már épített kisebb-nagyobb városokat, de ezek mind eléggé távol esnek egymástól, szinte lehetetlen összekapcsolni őket. Most egy olyan lehetőséget biztosítunk nektek, hogy a DynMap segítségével előre megtervezhető helyen tudjatok várost alapítani és fejleszteni naggyá valamint a szomszédos városok is könnyen láthatóak rajta.

 

Annak érdekében, hogy az eredeti terep ne legyen szétbontva, kifosztva és a későbbiek során alapított városok is tudjanak érintetlen területeket találni maguknak a vadonban NEM lehet sem építeni, sem bontani!  Létrehoztunk egy FarmVilágot, amely szabadon elérhető és korlátlan mértékben lehet kiszedni bármit és bárhol, ölni állatokat és mobokat. Ám, ide NE építkezz, mert  rendszeres időközönként újra lesz generálva = eltűnik, törlődik minden a FarmVilágban!

 

Fogj össze a barátaiddal, alapítsatok várost, gyarapodjatok, hívjatok még több lakost a bővítés érdekében. Szervezetek dinamikusan működő városi életet. Fontos a hatékony gazdasági rendszer kialakítása, ami szükséges ahhoz, hogy a városotok fennmaradjon, hiszen rendszeres időközönként fenntartási költséget hajt be a SzerverBank!

Vigyázz: amennyiben üres a város kasszája és nem tud fizetni, törlődik a város, lakosai szétszélednek!

A városvezetők felelőssége többek között az is, hogy ügyeljenek a lakosaik építési stílusára is, mert rendszeres időközönként meghirdetünk majd “Város Szépségversenyt”.

 

Városaitokat útvonalakkal kapcsoljátok egymáshoz, vagy a már meglévő Pihenőállomásokhoz. Lépjetek kapcsolatba a szomszédos városokkal, összefogással építsetek ki utakat egymás között is.

 

A városok vezetői és lakói szövetséget köthetnek egymással, vagy ellenségeskedhetnek. A későbbiek során bevezetésre kerül a szövetségek közötti háború indításának lehetősége is.

 

Mindehhez megfelelő hátteret biztosít a TownyWorld gondosan felépített hierarchia rendszere, kidolgozott telekfoglalási, levédési rendszere.