Szervereink

Szerverek

(Minden szerver játszható a szerver verzió feletti verziókkal)


Óvilág szerver

Óvilág a legrégebbi szerverünk, már 10 éve maptörlés nélkül üzemel! Ez egy fun survival szerver, szerver boltal, aukciós házzal. Emellett lehetsz vérfarkas és vámpír is! Emellett vannak mobarénák és háziállatok!

Verzió: 1.18.1

Óvilág

SkyBlock

A SkyBlock szerverünk jelenleg fejlesztés alatt áll.

Verzió: 1.18.2

SkyBlock

FillSurvival

Nincs pénz, nincs szerver bolt. Van levédés, home és háziállatok. A rangok játékidővel szerezhetőek meg, a magasabb rangok több home pontot és levédést biztosítanak, hogy a birtokaidat kiterjeszthesd!

Verzió: 1.18.2

FillSurvival

SpaceX

Nehezített túlélő szerver extárkkal Egyedi generálású mapokkal vár az űrszerverün. Van hold, és jeges világ is! Emellett egyedi varázslatok, és még LuckyBlock is vár rád!

Verzió: 1.18.1

FillSurvival

Korridor

Túlélő/pvp szerver, mindenhol van pvp. Marvel stílusú szerver kialakítás, rangnevek. Van pénz, szerver bolt nincs, játékosok hozhatnak létre saját boltokat. Alap + kuponos rangok.

Verzió: 1.18.1

Korridor

HardCore

Van pvp, hardcore nehézség, staffoknak sincsenek plusz jogaik! Halál esetén 2 órára ideiglenes kitiltást kapsz a HardCore szerverünkről. Csak a legkeményebbeknek!

Verzió: 1.18.1

HardCore

BedWars

Hypixel stílusú bedwars. Generátorok, fejlesztések. 1v1, 2v2, 3v3, 4v4 játékmódok. Statisztikák és szintrendszer is megtalálhatóak.

Verzió: 1.16.5

BedWars