Avalion tehetségkutató-szerverkészítési pályázat


Szerverünk hat éves fennállása óta, sok tízezer játékossal ismerkedtünk meg, sokaknak mi jelentettük a MINECRAFT-ot, csupa nagy betűvel :) Mindig is igyekeztünk megfelelni ennek a szerepnek, kiemelt figyelmet kaptak a kezdők, az érdeklődők és gyerekek, de a haladók is remek játékkörülményeket találtak. Szervereinket az igényeknek megfelelően építettük fel, hogy mindenkinek otthonos legyen aki idetéved, és itt is marad játszani. :) Az alkotásokat indulásunk óta megőrizzük, minden megvan, amit itt építettek játékosaink.


Közben a Minecraft játékvilága sok változáson esett át, a folyamatos fejlesztések biztosítják, hogy mindig legyen elég kaland a játékban. A legnépszerűbb online játékok között van, a világ minden táján élvezik ezt a virtuális világot. A mai játékosok már mások, mint akik az indulásunkkor jöttek fel. A usereink nagy többségének nem ismeretlen a játék, majdnem mindenki játszik single módban is, de sok-sok közösségi szerveren is. Szinte minden játékosunk ismeri a magyar szerverek többségét, hiszen évek alatt mindegyiket kipróbálták már. Ezt a tényt felismerve, nemrégen bevezettük, hogy a közösségünkön belül lehessen beszélgetni más szerverekről, más játékmódokról, és mindez ne számítson hirdetésnek. Nem bántuk meg a döntésünket. Helyesnek érezzük azt a törekvést, hogy a Minecraft játékosai egy nagyobb játékközösségbe tartozzanak, és ne kis szerverek alá. Ezért most egy egyedülálló kezdeményezéssel állunk elő:

Szerverkészítési pályázatot hirdetünk.

Felkutatnánk, felkarolnánk a tehetséges Minecraft szerver alkotókat. Akik tele vannak ötlettel, és tudással, csak éppen szerverük nincs, hogy megvalósítsák álmaikat. Őket várjuk, pályázatunk segítene új típusú Minecraft szerverek létrehozásában, a játékmenet élvezetesebbé tételében, bármiben, ami örömet-kalandot hoz a játékosoknak. Az arra érdemes szervereket futtatjuk, és menedzseljük. Teljesen szabad kezet kapnak az üzemeltetők, maguk alkotják a szabályaikat, választják a staff tagjaikat, minden szempontból független szerverek maradnak. Mi csak a technikai hátteret adjuk, természetesen a szerverek az Avalion égisze alá kerülnek. Kérlek olvasd el alább a pályázati feltételeket!

Meghirdetés dátuma: 2019.03.21. Időtartama: 3 hónap.


Új szerver létrehozásának feltételei:

1. Pályázni csak kész, felkonfigurált szerverrel lehet. Ne nálunk kísérletezz, csak akkor jelentkezz, ha már megvan a teljes terv, és hozzá a 90%-osan kész szerver. Javasolt az 1.13.2-es verzió, mert nemsokára mi is áttérünk erre a verzióra.

2. A pályázó szerverek el kell hogy fussanak 2-3 GB Ram-mal és max. 20-30 GByte tárhellyel.

3. Szervertípus: Vanilla. Nem támogatjuk a MOD-olt, és egyéb alternatív szervertípusokat.

4. Pluginok: Tetszőlegesen alakítható. Ne legyenek sok erőforrást igénylő pluginok.

5. Játékmenet: Nincs megkötés. Lehet túlélő, és azon belül bármilyen, lehet speciális kialakítású.

6. Integráció: Az Avalionon szervercsoport által használt alapvető pluginokat integrálni kell, pl. chat, kuponkezelő, stb. De ebben segítünk.

7. Rangok: Szabadon alakítható.

8. STAFF tagok: Magadnak választhatod. Nem feltétel, hogy más szerverünkön is STAFF tag legyen az illető.

9. A meglévő STAFF gárdának minden szerverre moderálási jogai vannak, így ezekre is lesznek.

10. Az általános szerverszabályzat a nyertes szerverekre is vonatkozik, kötelező érvénnyel. Szabályzat.

10. Szerzői jogok: A létrejött szerverek az Avalion szervercsoport részévé válnak, játékosaink szabadon használhatják őket.

11. Napi mentés: Mi végezzük, ezzel nincs gondod.

12. Egyéb felmerülő témák: Személyes megbeszélés alapján.

13. Jelentkezés: A FaceBookos zárt csoportunkban, vagy a játékon belül keress meg egy STAFF tagot, aki útbaigazít. Csoportunk linkje: Avalion minecraft - Szerverünk IP címe: mc.avalion.hu